Subscriu-te al nostre butlletí

Naturalbet > Espais

© Naturalbet

Espais

Naturalbet posem a la vostra disposició diferents espais doncs són zones necessàries per a una finca de caràcter ecològic. És per això que s’han creat, per portar a terme aquesta forma de vida determinada i alternativa.

Demana’ns més informació i fes qualsevol consulta.

Naturalbet

· Construïm un galliner per a 25 gallines, alimentades amb pinso ecològic de productors locals. Gaudeixen de la finca per a menjar herbes, bestioles i llavors, alhora que aprofiten per a desparasitarse.

· En l’hort tenim l’hivernacle, l’umbracle, la bassa de reg i el cultiu d’hortalisses, on les combinem amb plantes medicinals i aromàtiques. Treballem la terra com un ésser viu, amb criteris de Permacultura.

· En el bosc comestible estem recuperant la fertilitat del sòl amb embuatat vegetal per a augmentar la seva diversitat orgànica, seleccionant les varietats fruiteres que millor s’adapten al lloc.

· Hem aconseguit derivar l’aigua de pluja a unes piscines d’emmagatzematge (aigua de torrentería) on tenim carpes koi per a evitar mosquits i fertilitzar l’aigua de reg de la nostra horta.

Naturalbet

Casa

2023

Naturalbet

Corral d'humans

2023

Naturalbet

Caseta voluntariat

2023

Naturalbet

Galliner

2023

Naturalbet

Hort

2023

Naturalbet

Lavabo compostador

2023

Naturalbet

Bosc d'aliments

2023

Naturalbet

Recolecció aigua

2023

Naturalbet

Companys

2023